Maak je outfit compleet met een herenarmband!

Maak je outfit compleet met een herenarmband!

Vaak zien we dat mannen het qua sieraden al snel beperken tot een horloge en hun trouwring. Maar met sieraden kan ook jij, als heer, jouw outfit een echte boost geven! Je maakt jouw garderobe helemaal af met een leuke herenarmband. In dit artikel vertellen wij waarom een herenarmband niet mag ontbreken!

Sieraden voor heren

Voor vele mannen is het een lastige opgave om sieraden te dragen. Zij vinden vaak dat dit al snel te fout of patserig overkomt. Daarom zien we vaak mannen enkel en alleen lopen met een polshorloge. Maar een heren armband kan juist zeer goed gecombineerd worden met zo’n polshorloge! Zorg ervoor dat je er eentje kiest die geheel bij jouw stijl past.

Het stijlvol dragen van jouw herenarmband

Wanneer je een herenarmband gaat uitzoeken is het verstandig om deze aan te laten sluiten op jouw kledingstijl en overige accessoires. Dit kan je doen door de kleuren en stijlen met elkaar te matchen, zo zorg je voor een mooi contrast. Je kan gaan voor bijvoorbeeld een kralen, stoere leren of een mooie schakelarmband. Zorg er wel voor dat je niet meer dan één eyecatcher om hebt. Hiermee voorkom je dat een sieraad fout of patserig overkomt.

Ook een tip is om de armband lekker los om je pols te dragen. Een gemiddelde mannenpols is ongeveer 22 a 23 centimeter in omvang. Weet je niet zeker wat jouw maat is? Deze kan je gemakkelijk met een meetlint meten. De omvang van jouw pols meet je door het meetlint net boven het polsbotje te plaatsen. Tel hier vervolgens twee centimeter bij op en dan heb je de perfecte maat voor jou!

Blitse sluiting

Tot slot kan jij jouw herenarmband laten onderscheiden van de rest door te kiezen voor een armband met een blitse sluiting. Zo kan je kiezen uit een gebonden sluiting, welke bestaand uit twee geknoopte touwtjes. Zo kan je op een makkelijke manier de lengte van je armband verstellen. Ook kan je gaan voor een druksluiting. Door met een simpele druk op de sluitgesp te drukken, schiet de armband in één keer open. Hierdoor kan je een armband met een druksluiting gemakkelijk afdoen. Wat tegenwoordig ook helemaal in is, is de metalen sluiting. Dan kan je met een gesp op een veilige manier de armband open en dicht doen. Wanneer je liever geen gedoe wilt, kan je kiezen voor een magneetsluiting.

Nu weet jij waarom een herenarmband zeker niet mag ontbreken in jouw garderobe!

Reacties zijn gesloten.