Zo geef jij jouw vrouw het juiste sieraad cadeau!

Zo geef jij jouw vrouw het juiste sieraad cadeau!

Een sieraad cadeau doen is nooit verkeerd, maar het uitkiezen van het juiste sieraad kan aardig lastig zijn. Zelfs wanneer je iemand heel goed kent kan het kiezen van een armband, een paar oorbellen of een ketting erg moeilijk zijn. Sieraden zijn namelijk erg persoonlijk. Benieuwd hoe jij jouw vrouw het juiste sieraad cadeau kan doen? Lees dan snel dit artikel voor enkele tips!

De kleur

Grofweg gezien zijn de meeste sieraden in te delen in drie verschillende kleurcategorieën: witgoud/zilver, geelgoud en roségoud. Nu zijn er best wat dames die graag alle kleuren met elkaar combineren of afwisselen, maar er zijn ook veel vrouwen die één vaste kleur dragen als het op sieraden aankomt. Dit om zo gemakkelijk alles met elkaar te kunnen matchen. 

Daarbij komt kijken dat die ene kleur die zij alleen maar dragen, vaak het mooiste past bij de kleurtoon van hun huid en haar. Let daarom goed op welke kleur sieraad jouw vrouw voornamelijk draagt. Dit kan goed van pas komen bij het kiezen van het juiste sieraad!

Stijl

Net als dat we met kleding hebben, hebben vrouwen vaak ook een bepaald soort stijl sieraad wat ze graag dragen. Draagt ze graag minimalistische of juist erg uitgesproken sieraden? En zou jij haar sieraden stijl omschrijven als modern of juist klassiek? 

Dit zijn allemaal dingen die je goed kunnen helpen wanneer jij een sieraad gaat kopen voor je vrouw. Als jouw vrouw een klassieke stijl heeft, met een uitgesproken touch, zou je bijvoorbeeld eens kunnen kijken naar een stainless steel armband. Als je het niet zeker weet, ga dan eens door je vrouw haar sieraden kistje en maak wat foto’s. Op die manier kunnen ze je bij de juwelier makkelijker helpen.

Ga voor kwaliteit

Het maakt niet uit voor wie je een sieraad koopt. Wat wel altijd erg belangrijk is, is dat je voor kwalitatief goede sieraden gaat. Nou kan dit natuurlijk aardig oplopen in prijs. Wanneer jij een kleiner budget hebt, is het wellicht een idee om samen met een groepje geld in te leggen. Het is namelijk zonde als je een sieraad geeft wat al binnen twee keer dragen kapot is. Liever één waardevol item, dan drie producten die erg snel kapot zijn!

Persoonlijkheid

Tot slot sluit iemands stijl vaak goed aan bij iemands persoonlijkheid. Is jouw vrouw rustig, introvert en misschien zelfs wel een beetje verlegen? Dan is de kans enorm dat dit zich ook zo uit in haar sieraden. Kies dan bijvoorbeeld voor mooie, minimalistische kettingen dames.

Is jouw vrouw juist iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling staat? En vindt zij het leuk om op te vallen? Kijk dan naar een uitdagender sieraad.

Na het lezen van dit artikel weet jij precies waar je op kan letten om het perfecte sieraad voor jouw vrouw te scoren!

Reacties zijn gesloten.